Home Luni - Sambata 
 0237.214.750 
 0728.975.525
Dr.Popescu Maria Manuela
Specialistul de care aveti nevoie !
A urmat si absolvit cursuri si  workshop-uri de :

Cabinetul de dermatologie  Dr.Popescu Maria Manuela  a fost deschis pentru a oferi servicii medicale personalizate si performante. Intelegem nevoile si dorintele dumneavoastra si dorim sa fim alaturi cand aveti nevoie de ajutor medical si sa  va rezolvam problemele de sanatate.

Dr.Popescu Maria Manuela este medic primar dermato-venerolog cu o vasta experienta clinica in dermatologie.

Dr.Popescu Maria Manuela  isi  exercita profesia de medic dermatolog cu daruire si  pasiune, le explica pacientilor detaliile afectiunii de care sufera pe intelesul acestora, schema de tratament este stabilita de comun acord cu acestia , in concordanta cu dorintele si posibilitatile lor, este atenta la suferinta pacientilor si  pune suflet in tot ceea ce face.

Colaboram  cu alte clinici de specialitate asa incat pacientii nostri sa poata beneficia de cel mai bun tratament in orice afectiune dermatologica. Stabilim  un diagnostic corect al afectiunilor dumneavoastra dermatologice sau venerologice urmat de elaborarea unui plan terapeutic individualizat si monitorizarea acestuia.

Putem face o analiza a tenului, parului sau unghiilor dumneavoastra si recomandari pentru intretinerea acestora. Pacientii nostri pot fi nou nascuti, sugari, copii, adolescenti, adulti si batrani, femei si barbati. Suntem dedicati sanatatii si frumusetii pielii  dumneavoastra.

Competente
Experienta