Home Concept by XbyteDesign 2013 
Luni - Sambata 
 0237.214.750 
 0728.975.525
Tratament  acnee
CRIOTERAPIE
RADIOFRECVENTA
CHIRURGIE
LASERTERAPIE SI BIOPTRON
PEELING CHIMIC
BOTOX
ACID HIALURONIC
CONSILIERE PERSONALIZATA
MEZOTERAPIE
ALOPECIE,ACNEE,RIDURI, REINTINERIRE FACIALA ,GAT, DECOLTEU SI MAINI,PIGMENTARI
ACNEE,CUPEROZA, DERMATITA SEBOREICA, ALOPEIE, NEGI, PAPILOAME, KERATOZE
EXCIZII TUMORI ALE PIELII , NEGI , PAPILOAME , KERATOZE
EXCIZII TUMORI ALE PIELII , ALUNITE
TRATAMENT ACNEE,ECZEME,DERMATITA SEBOREICA,BOLI INFLAMATORII SI INFECTIOASE
REINTINERIRE , ACNEE, PIGMENTARI
RIDURI, COMBATERE SUDORATIE AXILE, PALME SI PICIOARE
UMPLERE  RIDURI
DIAGNOSTIC SI TRATAMENT
PENTRU BOLI DERMATOLOGICE SI VENERICEI, ULCERE DE GAMBA
PENTRU INGRIJIREA  TENULUI FOLOSIND PRODUSE DERMATO-COSMETICE

Daca aveti acnee (cosuri, puncte negre sau puncte albe), la cabinetul de dermatologie  estetita dr. Popescu Mariana Manuela puteti beneficia de evaluarea cauzelor si stabilirea unui tratament personalizat.

Tratamentul pentru acnee este personalizat in functie de tipul predominant de leziuni (cosuri, puncte negre …) si in functie de starea generala de sanatate pe care o are pacientul.

Pentru tratarea si incetinirea acestui fenomen sunt utilizate tehnici chirurgicale moderne sau din categoria celor neinvazive  folosindu-se metode naturale.

Prin metodele specifice de  tratament doctorul dermatolog urmareste vindecarea leziunilor active de acnee precum si prevenirea aparitiei leziunilor reziduale (pete, cicatrici) si a unor  noi leziuni de acnee.

Pentru obtinerea unor rezultate de durata este necesar ca pacientii sa respecte in totalitate indicatiile date de catre medicul dermatolog.

Dr.Popescu Maria Manuela

Daca Acneea este o boala cu o mare diversitate clinica, a carei gravitate este uneori greu de apreciat fara apelarea la un consult de specialitate Acneea este o boala cu importante implicatii psihologice. Pacientul trebuie sa se prezinte la un cabinet de dermatologie imediat, la cele mai mici semne de boala in vederea stabilirii diagnosticului, incadrarii intr-o forma clinica si recomandarea unei scheme terapeutice corespunzatoare.


T

Tratarea cu succes a formelor grave de acnee