Home Concept by XbyteDesign 2013 
Luni - Sambata 
 0237.214.750 
 0728.975.525
CRIOTERAPIE
RADIOFRECVENTA
CHIRURGIE
LASERTERAPIE SI BIOPTRON
PEELING CHIMIC
BOTOX
ACID HIALURONIC
CONSILIERE PERSONALIZATA
MEZOTERAPIE
ALOPECIE,ACNEE,RIDURI, REINTINERIRE FACIALA ,GAT, DECOLTEU SI MAINI,PIGMENTARI
ACNEE,CUPEROZA, DERMATITA SEBOREICA, ALOPEIE, NEGI, PAPILOAME, KERATOZE
EXCIZII TUMORI ALE PIELII , NEGI , PAPILOAME , KERATOZE
EXCIZII TUMORI ALE PIELII , ALUNITE
TRATAMENT ACNEE,ECZEME,DERMATITA SEBOREICA,BOLI INFLAMATORII SI INFECTIOASE
REINTINERIRE , ACNEE, PIGMENTARI
RIDURI, COMBATERE SUDORATIE AXILE, PALME SI PICIOARE
UMPLERE  RIDURI
DIAGNOSTIC SI TRATAMENT
PENTRU BOLI DERMATOLOGICE SI VENERICEI, ULCERE DE GAMBA
PENTRU INGRIJIREA  TENULUI FOLOSIND PRODUSE DERMATO-COSMETICE
Dr.Popescu Maria Manuela

Orice persoana are cateva alunite, mai multe sau mai putine, de culori, forme si dimensiuni variabile. Alunitele pot sa apara oriunde pe corp, singure sau in grupuri. Culoarea lor este determinata de celulele producatoare de pigment, insa de obicei au culoarea bruna. Alunitele (nevii) pot sa aiba aspecte foarte variate, de la o mica pata maronie pana la excrescente care pot sa deranjeze estetic, cu fire de par negru pe suprafata sau care sa fie periculoase pentru sanatate.

Pentru un control in amanunt al alunitelor este necesara o vizita la medicul dermatolog. Doctorul va analiza nevii clinic si cu ajutorul unor dispozitive optice care maresc de mai multe ori imaginea acestora. In dermatoscopia computerizata se foloseste o camera video (numita dermatoscop sau video-dermatoscop) pentru a reda o imagine marita de 12-50 de ori a alunitelor pe monitorul computerului, analiza detaliilor devenind astfel mult mai simpla.


In anumite situatii medicul dermatolog va decide daca este necesara excizia (operarea) anumitor alunite. Aceasta interventie se realizeaza cu anestezie locala si este urmata de analiza la microscop a alunitei respective.Excizia reprezinta o interventie chirurgicala minora. Desi minora, nici o interventie chirurgicala nu poate fi tratata cu superficialitate: ea trebuie efectuata intr-o sala speciala, folosita doar pentru interventii dermatologice; dotarea salii pentru acest tip de interventiii trebuie sa fie completa;  pregatirea medicului in acest domeniu sa fie atestata.


Tratarea alunitelor